Στηρίξτε την ολοκλήρωση του νέου Κέντρου Περίθαλψης!

>> Σάββατο, 23 Ιουνίου 2012Στο Δήμο Σαρωνικού, κοντά στο Λαγονήσι, αναπτύσσεται το νέο Κέντρο Περίθαλψης της ΑΝΙΜΑ, σε έκταση που έχει παραχωρηθεί γι αυτό το σκοπό από την Περιφέρεια Αττικής.
Στο σχεδιασμό του Κέντρου περιλαμβάνονται, εκτός των χώρων περίθαλψης και προετοιμασίας των φιλοξενούμενων ζώων για επανένταξη, χώροι για δράσεις περιβαλλοντικής αγωγής καθώς και φιλοξενίας εθελοντών.

 Το νέο Κέντρο Περίθαλψης δίνει τη δυνατότητα στην ΑΝΙΜΑ να αντιμετωπίσει τις συνεχώς αυξανόμενες εισαγωγές υπό περίθαλψη ζώων καθώς και να υποδέχεται επισκέπτες, στοχεύοντας πάντα στην ενημέρωση και ευαισθητοποίηση στα περιβαλλοντικά θέματα.

Δίνει επίσης την ευκαιρία σε φοιτητές κτηνιατρικής και βιολογίας να κάνουν την πρακτική τους εξάσκηση σε ένα μοναδικό αντικείμενο και συμβάλλει στην ανάπτυξη του εθελοντισμού και στην επικοινωνία νέων ανθρώπων από διάφορες χώρες.

Το νέο Κέντρο κατασκευάζεται εξ ολοκλήρου με εταιρικές χορηγίες και δωρεές. Κάθε συνεισφορά σας είναι πολύτιμη και αξιοποιείται εκ ολοκλήρου: μπορεί να γίνει μια μικρή ξύλινη φωλιά, ένας κλωβός επανένταξης, ένα τραπέζι ιατρείου, ένα ιατρικό εργαλείο.

Η ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗ

Στηρίξτε την ολοκλήρωση του νέου Κέντρου Περίθαλψης!

http://www.wild-anima.gr

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP