Μια μέρα στη Γη

>> Τετάρτη, 6 Ιουνίου 2012

 
Η ταινία One Day on Earth, μια παγκόσμια συλλογική προσπάθειαγυρίστηκε ολόκληρη την ίδια μέρα, 10 Οκτωβρίου 2010, με περισσότερες από 3000 ώρες βιντεοσκοπημένου υλικού από κάθε γωνιά του κόσμου, επιδεικνύοντας την απίστευτη ποικιλομορφία, τη σύγκρουση, την τραγωδία, και το θρίαμβο που συμβαίνει μέσα σε μια μέρα. 

Η Παγκόσμια Προβολή θα πραγματοποιηθεί την Παγκόσμια Ημέρα της Γης (22 Απριλίου 2012) σε όλες τις χώρες του κόσμου, με τη βοήθεια των Μνημείων Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς και των Ηνωμένων Εθνών.


Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα βίντεο, που γυρίστηκαν στις 10 Οκτωβρίου 2010 και στις 11 Νοεμβρίου 2011, από διάφορους συνεργάτες παγκοσμίως, μέσω ενός διαδραστικού χάρτη στο αρχείο του One Day on Earth . Μπορείτε ακόμα να κάνετε αναζήτηση στο Αρχείο χρησιμοποιώντας tags και λέξεις κλειδιά, όπως και κάνοντας μια περιήγηση στο χάρτη για να δείτε διάφορα βίντεο από τη συλλογή.

Μπορείτε με την εγγραφή σας, να συμμετέχετε στην Παγκόσμια Προβολή για να βοηθήσετε στις εκδηλώσεις που γίνονται στο κοντινότερο από εσάς σημείο, προτείνοντας μια τοποθεσία ή με το να είστε επί της υποδοχής σε κάποιο δρώμενο. Σε μερικά από τα σημεία προβολής η ανάγκη για βοήθεια θα είναι περιορισμένη, ανάλογα με το μέγεθος της διοργάνωσης: για να εξασφαλίσετε μια θέση στην προβολή, μπορείτε να κάνετε εγγαφή στην ιστοσελίδα.http://el.globalvoicesonline.org/2012/02/9876

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP