Κινηματογραφικό έργο: Προμηθέας

>> Δευτέρα, 2 Ιανουαρίου 2012

Ενώ περιμέναμε με ανυπομονησία για ένα κανονικό τρέιλερ του μυστηριώδους «Prometheus» του Ρίντλεϊ Σκοτ, έρχεται τελικά ένα τρέιλερ που … διαφημίζει το τρέιλερ, το οποίο ακόμα βρίσκεται on the way! Ο sir Ρίντλεϊ περνάει από την οθόνη μας για να μας πληροφορήσει ότι επιστρέφει στο είδος που τον καθόρισε και να συμπληρώσει για το φιλμ «it's epic». Πέραν αυτό τίποτα άλλο δε μας βοηθάει να καταλάβουμε πού το πάει με αυτό το θρίλερ επιστημονικής φαντασίας που τον φέρνει πίσω στην ατμόσφαιρα του Alien.

Ο ίδιος σε συνέντευξή του στο ισλανδικό Filmophilia ανέφερε ότι ο conceptual artist του «Alien» δεν αντιστάθηκε στον πειρασμό να συνεργαστεί και σε αυτό το πρότζεκτ, ενώ οι θεατές θα αναγνωρίσουν τα κοινά σημεία του «Προμηθέα» με το πρώτο «Alien», όχι όμως με τα επόμενα. Κάτι τέτοιες δηλώσεις μάλλον είναι το πραγματικό teaser, για όσους περιμένουν να δουν μια εκδοχή του alien θρύλου να ξαναζωντανεύει σε αυτό το φιλμ, όπου Σαρλίζ Θερόν, Μάικλ Φασμπέντερ, Νούμι Ραπάς, Γκάι Πιρς και Ίντρις Έλμπα κρατούν τους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στην επίσημη σύνοψη, ο σκηνοθέτης του Blade Runner και του Alien εστιάζει σε μια ομάδα εξερευνητών που ανακαλύπτει στοιχεία για τη δημιουργία της ζωής στη Γη και αυτή η ανακάλυψη σηματοδοτεί την έναρξη ενός περιπετειώδους ταξιδιού στις πιο σκοτεινές γωνιές του σύμπαντος. Εκεί, οι επιστήμονες θα πρέπει να δώσουν μια μάχη χωρίς προηγούμενο για να διασφαλίσουν το μέλλον της ανθρωπότητας από μια θανάσιμη απειλή.http://www.e-go.gr/cinemag/summary1.asp?catid=17116&subid=2&pubid=128903109

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP