Κινηματογραφικό έργο: Σιδερένιος ουρανός

>> Πέμπτη, 7 Ιουλίου 20112018: Οι Ναζί επιστρέφουν από την σελήνη...

Αν σας αρέσουν οι θεωρίες συνομωσίας και είστε φανς των ταινιών επιστημονικής φαντασίας τότε σας έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη πρόταση. Πρόκειται για την ταινία Iron Sky, φινλανδικής παραγωγής η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2011.

Δημιουργία των εταιριών Energia Productions, Blind Spot Pictures και Cinet πρόκειται για αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή με πολλά στοιχεία τόσο sci-fi όσο και κωμωδίας.
Σύμφωνα με το story της ταινίας, το 1945 οι Ναζί κατέφυγαν στο Φεγγάρι από όπου και πρόκειται να επιστρέψουν το 2018! Στη Wikipedia διαβάσαμε ότι οι Φινλανδοί σκοπεύουν μέσα από το συγκεκριμένο story να σατιρίσουν τα διάφορα ευφάνταστα σενάρια που κυκλοφόρησαν με το πέρας του Β’ Π.Π. αλλά ταυτόχρονα να σχολιάσουνε με κωμικό τρόπο την καταπίεση που υφίστατο η Φινλανδία από τη Ρωσία και τη Σουηδία.


Δεν γνωρίζουμε ακόμα αν θα μπορέσουμε να δούμε την ταινία και στην Ελλάδα – μην ξεχνάτε ότι πρόκειται για αυτοχρηματοδοτούμενη παραγωγή. Μπορείτε ωστόσο να εκφράσετε το ενδιαφέρον σας στην επίσημη ιστοσελίδα της ταινίας εδώ: http://www.ironsky.net/site/

http://gnomeskepistimi.wordpress.com/2011/01

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP