Λειτουργεί από σήμερα ο διαδικτυακός τόπος «Χωρίς παράνομες διαφημιστικές πινακίδες»

>> Πέμπτη, 15 Απριλίου 2010

Τετάρτη, 14 Απριλίου, 2010
Άρχισε σήμερα να λειτουργεί, κατόπιν εντολής και με την άμεση επίβλεψη του Πρωθυπουργού, Γιώργου Α. Παπανδρέου, ο διαδικτυακός τόπος «Χωρίς Παράνομες Διαφημιστικές Πινακίδες», ο οποίος εντάσσεται στην πρωτοβουλία που έχει αναλάβει η κυβέρνηση, για την διαμόρφωση μιας εθνικής πολιτικής για την Οδική Ασφάλεια.

Την επίσημη λειτουργία του διαδικτυακού τόπου ανακοίνωσε σήμερα σε συνέντευξη Τύπου ο Υπουργός Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, Δημήτρης Ρέππας, ο οποίος προΐσταται της Διυπουργικής Επιτροπής Οδικής Ασφάλειας, που συγκροτήθηκε με απόφαση του Πρωθυπουργού, στις 21 Ιανουαρίου 2010.

Η λειτουργία του διαδικτυακού τόπου www.illegalsigns.gov.gr έχει στόχο την συμμετοχή των πολιτών και την αποφασιστική συμβολή τους στην αποξήλωση των παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, που κοστίζουν ανθρώπινες ζωές και υποβαθμίζουν το περιβάλλον και την αισθητική των πόλεών μας.

Η συμμετοχή των πολιτών μέσω του διαδικτύου, τόσο για την εμπέδωση της κοινωνικής ευθύνης στην αντιμετώπιση των τροχαίων ατυχημάτων όσο και για την πάταξη των αυθαίρετων και παράνομων πινακίδων, βρίσκεται στο επίκεντρο των πολιτικών της κυβέρνησης.

Μέσα από τον διαδικτυακό τόπο www.illegalsigns.gov.gr ο πολίτης μπορεί να επισημάνει την ύπαρξη κάποιας παράνομης πινακίδας και συμπληρώνοντας μια απλή ηλεκτρονική φόρμα να αποστείλει τα στοιχεία της περιοχής που την έχει εντοπίσει, καθώς και φωτογραφία.


Έπειτα από την βεβαίωση της παρανομίας από τις αρμόδιες αρχές, ο Δήμος ή η Γενική Γραμματεία Περιφέρειας, θα είναι υποχρεωμένοι να προβούν άμεσα στην αποξήλωσή τους.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ - ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

http://www.illegalsigns.gov.gr/

1 comments:

ΨΙΛΗ ΑΜΜΟΣ 15 Απριλίου 2010 - 12:26 μ.μ.  

Προς τον Διαχειριστή
Αγαπητέ φίλε,

Χριστός Ανέστη

Κατ’ αρχάς σ’ ευχαριστώ για την φιλοξενία και την ιδιαίτερη μεταχείριση που επιφυλάσσεις στα θέματα που αναρτώ.
Θα μου επιτρέψεις όμως να σας επισημάνω ότι η αδυναμία που παρουσιάζεται στην καταγραφή όλων των στοιχείων που αφορούν την ανάρτησή μου μέσα από τη «λίστα Ιστολογίων» όπως αυτά προτείνονται μέσα από το blog σου, οφείλεται σε λάθος URL κατά την προσθήκη του ιστολογίου μου.
Η σωστή διεύθυνση που πρέπει να εισαχθεί είναι η http://psiliammos.blogspot.com/feeds/posts/default .
Σας παρακαλώ διαγράψατε την υπάρχουσα και προσθέστε την με την σωστή διεύθυνση.

Τα θέματα σου πάντα ενδιαφέροντα και προσεγμένα, Μπράβο σας- Καλόν Αγώνα.
Σας ευχαριστώ
Τάσος Θεοχάρης
Admin Ψιλή Αμμος

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP