Ο κόσμος δεν μπορεί να περιμένει για τον Έλεγχο των Όπλων!!!

>> Δευτέρα, 5 Οκτωβρίου 2009Οι ανεύθυνες παγκόσμιες μεταφορές όπλων τροφοδοτούν τις συγκρούσεις, την φτώχεια και τις παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιώματων. Ήρθε ο καιρός να ζητήσουμε από τον Πρόεδρο των ΗΠΑ Ομπάμα και την Υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον να υποστηρίξουν μια αποτελεσματική Συνθήκη για το Εμπόριο των Όπλων τώρα.

Το 2006 πολλοί από εσάς βοηθήσατε την εκστρατεία μας να αναδείξουμε το θέμα της Συνθήκης για το Εμπόριο των Όπλων στην ατζέντα των ΟΗΕ. Από τότε οι ΗΠΑ έχουν ψηφίσει 2 φορές εναντίον της Συνθήκης.

Με τον Πρόεδρο Ομπάμα στον Λευκό Οίκο, υπάρχει η δυνατότητα για μια νέα προσέγγιση από την Αμερικανική Εξωτερική Πολιτική. Έχει ήδη αναφέρει ότι υποστηρίζει έναν κόσμο απαλαγμένο από πυρηνικά και μια δια-αμερικανική Συνθήκη για το εμπόριο και την μεταπώληση πυροβόλων όπλων.

Για να είναι αποτελεσματική η Συνθήκη πρέπει να προστατεύει κατάλληλα τα ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία ορίζονται (είναι καθιερωμένα) από το διεθνές δίκαιο, και να έχει διευρυμένο φάσμα. Ζητήστε από τον Πρόεδρο Ομπάμα και την Υπουργό Εξωτερικών Χίλαρι Κλίντον να στηρίξουν τις συνομιλίες στην 1η Επιτροπή του ΟΗΕ.


Υπόγραψε εδώ: amnesty.org.gr/actnow/appeals/obama.htm
http://www.controlarms.org/en

Φώτο: http://coat.ncf.ca/

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP