Το “Πράσινο Ποντίκι”

>> Παρασκευή, 2 Οκτωβρίου 2009


Το «Πράσινο Ποντίκι»  βρίσκεται δίπλα σας την πρώτη Πέμπτη κάθε μήνα. Η νέα μηνιαία 56σέλιδη έγχρωμη έκδοση , θα αναδεικνύει τις νέες τάσεις, τα νέα ρεύματα στην πολιτική, την κοινωνία, την οικονομία και την οικολογία της καθημερινότητας.

Θα εστιάζει στα παγκόσμια περιβαλλοντικά προβλήματα, αλλά και στα προβλήματα της αυλής μας και της διπλανής μας πόρτας. Μέσα από τις... μόνιμες στήλες του «Πράσινου Ποντικιού», θα έχουν λόγο οι νέοι και οι bloggers, ενώ θα παρουσιάζονται οι τελευταίες τάσεις στον χώρο της τεχνολογίας, των gadgets, του art- design.

Την αρχισυνταξία του «Πράσινου Ποντικιού», έχει η δημοσιογράφος Βάλια Μπαζού, με πολυετή πείρα στο ρεπορτάζ και στον τομέα του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής. Όπως υπογραμμίζει στο editorial του 1ου τεύχους η Βάλια Μπαζού «…Το «Πράσινο Ποντίκι» θα είναι παντού.

Στους διαδρόμους των υπουργείων και των δήμων. Στα συρτάρια συμβούλων και παρασυμβούλων. Στις υποβαθμισμένες γειτονιές της Αθήνας και της περιφέρειας. Στα καμένα….Στη φωτεινή πλευρά του φεγγαριού. Στις σχολικές αίθουσες. Στα Πανεπιστήμια. Στον κόσμο των blogs. Στα ατελιέ της eco art και του eco design. Στα κινήματα και τις πρωτοβουλίες των πολιτών». Το φύλλο αυτό κυκλοφορεί με τον πρωτοσέλιδο τίτλο «Εκλογές στη Χώρα του Ποτέ και της Ecoφαντικής σιωπής».

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP