"Γιατι στη Σαλαμίνα ολα ειναι επιφανειακά;..."

>> Παρασκευή, 4 Σεπτεμβρίου 2009


"Δυστηχώς παιδιά στη Σαλαμίνα τα πάντα πουλούνται και εξαγοράζονται στο βομο του κέρδους, πλουτισμου σε βάρος των παιδιών μας του παριβάλλοντος και της Κληρονομίας μας. Σε όσα μέρη που έχω γυρισει υπάρχει Πολιτισμός κουλτουρα και Δήμοι και κοινότητες προσπαθουν να αναδείξουν τον τόπο τους.

Γιατι στη Σαλαμίνα ολα ειναι επιφανειακά; Γιατι δεν υπάρχουν Δήμαρχοι με κύρος αξοπρέπεια και πατριοτισμό ωστε να είμασε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ απανταχου υπερύφανοι για αυτο το δοξασμένο νησί το οποιο αναφέρετε σε όλα τα βιβλία του κόσμου ? Αισθανομαι απογοητευμενος και προδομένος . Πιστέυω ακομα οτι ίσος κάποια πράγματα αλλάξουν και νέοι ανθρωποι με αγάπη για τον τόπο τους θα αναγενήσουν τη Σαλαμίνα.

Κατα τα άλλα φιέστες, Λατομεία , Σκουπίδια, πληρωμένος τοπικος τύπος , θετρινισμοι κάθε 29 Σεπτεμβρίου για δήθεν γιορτη - παροδια των Σαλαμινίων - ξεπούλημα του Τύμβου με μαριονέτες Δημάρχους Πολιτικους και Νομάρχες να μας ξεφτιλιζουν καθε χρονο με δηθεν υποσχέσεις και μισολογα αφου διπλα στη γιορτούλα τους γίνονται αμμοβολές , σκουπιδια, κατεστραμένα πλοία και μια ξεχασμένη Ιστορία στο βουρκο .

Ειμαι υπερήφανος που ειμαι Σαλαμινιος. Ειμαι Υπερήφανος που κατοικώ σε αυτο το Νησι. Ντρεπομαι ομως πολυ... Παρα πολυ

Σας ευχαριστω
Πέτρος"

3/9/09
12:34

Απο σχολιο στο salamina-press.blogspot.com

1 comments:

Ανώνυμος,  6 Σεπτεμβρίου 2009 - 10:15 μ.μ.  

Φίλε μην πας μακριά. Κοίτα απέναντι τα Μέγαρα και θα δεις μια από τα ίδια, βρωμιά, σκουπίδι, ελεεινή οικοδόμηση, καταστροφή της γης και των νερών
Τοπική αυτοδιοίκηση που νοιάζεται για το πως θα τα τσεπώσει και θα κυκλοφορεί με ακριβά αυτοκινητα κ.λ.π., κ.λ.π..

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP