Βαρέθηκε ο κόσμος να διαμαρτύρεται και να μην γίνεται τίποτα

>> Σάββατο, 29 Αυγούστου 2009

"Σχετικά με αυτό: http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_5881.html

Το όλο άρθρο μοιάζει σαν μια προσπάθεια να φανεί ότι "η αποτυχία οφείλεται στο ΣΥΡΙΖΑ που το οργάνωσε. Οι Bloggers δεν ασχολήθηκαν καθόλου", ειδικά τη στιγμή που στα περισσότερα blogs υπήρχε ανοιχτή πρόσκληση και διαφήμιση του θέματος!

Ας παραδεχόμαστε τα λάθη μας και ας μην εθελοτυφλούμε! Αυτά που αναφέρθηκαν στο άρθρο νομίζω δεν έχουν και μεγάλη σχέση με την πραγματικότητα! Σίγουρο είναι ότι είχε κακή οργάνωση! Δεν αντιλέγω! Όμως και στο 2007 κάποιος είχε συμφέρον, και πάντα κάποιος έχει συμφέρον από τις πορείες αλλά αυτό δε σημαίνει ότι... πρέπει να καθόμαστε να τρώμε ότι μας πλασάρουν!

Προσωπικά θα έψαχνα τους λόγους της αποτυχίας στα:
-"διαμαρτυρηθήκαμε και πρόπερσι, και τι καταλάβαμε? τίποτα δεν έγινε και τώρα τίποτα δεν θα γίνει"
-κακή οργάνωση, κακή διαφήμιση (όπως αναφέρθηκε)
-γρήγορη στροφή του ενδιαφέροντος των πολιτών. Άλλωστε η σύλληψη του μοντέλου έχει γίνει πιο σοβαρό θέμα και από τη σύλληψη της 17Ν! ότι ηλίθιο έχουμε το προβάλουμε για να ξεχάσουμε τα καμμένα
-Απόλυτη απάθεια "οκ, κάθε χρόνο καίγονται", πλήρη αδιαφορία "τώρα πάει, θα χτιστούν όλα δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα", μιζέρια και ωχαδελφισμό! και στο κάτω-κάτω της γραφής, γιατί ότι και να συμβεί στην Ελλάδα πρέπει να καταλήγει σε μια πορεία? Γιατί την οργή μας θα πρέπει να τη σπαταλάμε σε συνθήματα που θα φωνάξουμε ένα απόγευμα και μετά τέλος?

Πραγματικά, ποιός ωφελείται όταν ο Έλληνας διαμαρτύρεται με τον λιγότερο δημιουργικό τρόπο? Σίγουρα όχι ο απλός πολίτης!

Και αν θέλετε έναν πιο δημιουργικό τρόπο, μπορώ να σκεφτώ δεκάδες, και πολύ γρήγορα.... Για παράδειγμα, υπάρχουν πολλοί ερασιτέχνες πιλότοι και αερολέσχες στην Ελλάδα. Αν τους ζητήσουμε να φωτογραφήσουν τις περιοχές που κάηκαν με στόχο την διαφύλαξη των δασικών εκτάσεων (και φυσικά θα προβληθεί το ότι βοήθησαν) αποκλείεται να πούνε όχι!

Ταυτόχρονα, κρατάμε και τις εικόνες του GOOGLE EARTH (νομίζω ότι είναι του 2005) ως αρχείο και τα καμμένα σπίτια (που θα ανακοινωθούν σύντομα) και έχουμε την εικόνα που χρειαζόμαστε! Αυτές οι πληροφορίες εύκολα ανεβαίνουν σε ένα site που για να μείνει ζωντανό θα πρέπει να έχει links στα μεγάλα blog.

Όποτε κάποιος βλέπει να χτίζεται κάτι "περίεργο" μπορεί να το καταγγήλει, να ανατρέξουμε στη "βιβλιοθήκη" μας και όταν βεβαιωθούμε ότι πρόκειται για "νομιμοποιημένο έγκλημα" να μαζευτούμε ΟΧΙ στο Σύνταγμα, αλλά στην οικοδομή! Αυτό πιστεύω είναι πολύ πιο δημιουργικός τρόπος να σταματήσουμε τους παράνομους τύπους που κάθονται στη Βουλή"

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

http://troktiko.blogspot.com/2009/08/blog-post_7400.html
http://www.flickr.com/photos/katrinpi/

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP