Σάλος στην Ελευσίνα για Δήμαρχο και Νομάρχη...

>> Κυριακή, 28 Ιουνίου 2009


...μετά από τις αποκαλύψεις ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου σχετικά με τις επεκτάσεις των ΕΛ.ΠΕ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ - Ελευσίνα 26/6/2009

Θα ήθελα πρώτα να σας υπενθυμίσω μερικά γεγονότα, για να σχηματίσετε ολοκληρωμένη εικόνα για όσα θα αποτελέσουν το αντικείμενο της σημερινής συνέντευξης.

Στις 8/6/2007, πριν 2 περίπου χρόνια, πέντε περίπου μήνες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μου στην δεύτερη δημοτική περίοδο με Δήμαρχο τον κ. Αμπατζόγλου, υπέβαλα την παραίτησή μου από το αξίωμα του Αντιδημάρχου και του μέλους της Δημαρχιακής Επιτροπής.

Στις 22/5/09 κατατέθηκε το τελευταίο δικόγραφο στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το θέμα της επέκτασης της ΠΕΤΡΟΛΑ.

Στις 27/5/09 υπέβαλα στο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου την Δήλωση Ανεξαρτητοποίησής μου, στην οποία ανέφερα ότι οι πράξεις και οι ενέργειες του Δημάρχου, τόσο για το κορυφαίο θέμα της γιγάντωσης του διυλιστηρίου της ΠΕΤΡΟΛΑ - για την αρνητική εξέλιξη του οποίου φέρει αποκλειστικά την κύρια ευθύνη - όσο και για πλήθος άλλων θεμάτων, είναι αντίθετες με τις αρχές και τις αξίες του Ελευσινιακού Ενωτικού Συνδυασμού και επιζήμιες για την πόλη. Με την ίδια δήλωση ανέφερα ότι δεν θα είμαι υποψήφιος στις επόμενες δημοτικές εκλογές με κανένα δημοτικό σχήμα. (συν.2) Εννοείται και με κανένα Νομαρχιακό σχήμα.

Στις 29/5/09 συνήλθε «κεκλεισμένων των θυρών» η διάσκεψη των δικαστών του Συμβουλίου της Επικρατείας (ΣτΕ) και στις 1/6/09 «διέρρευσε» η δυσμενής για το όλο το Θριάσιο απόφαση του ΣτΕ για την γιγάντωση της ΠΕΤΡΟΛΑ.

Στις 3/6/09 ο Δήμαρχος Ελευσίνας απάντησε στην Ανεξαρτητοποίησή μου με δηλώσεις ενδεικτικές του πολιτικού ήθους του. (συν.3) Αυθημερόν σας προανήγγειλα την σημερινή Συνέντευξη Τύπου. (συν.4).
Είμαι βέβαιος ότι όσα αναλυτικά θα σας αναφέρω σήμερα - εξιστόρηση των γεγονότων και παράθεση των στοιχείων- θα τύχουν της προσοχής σας. Αφήνω στην κρίση σας τον τρόπο με τον οποίο όλα τα παρακάτω θα γνωστοποιηθούν στους δημότες με σκοπό την πλήρη ενημέρωση τους. Στο τέλος θα απαντήσω σε τυχόν ερωτήσεις σας.

Ο Δήμαρχος Ελευσίνας όχι μόνο προλείανε το έδαφος για τις νέες επεκτάσεις της ΠΕΤΡΟΛΑ, όχι μόνο δεν προέβαλε κανένα εμπόδιο, αλλά προέβη σε πλήθος πράξεων και ενεργειών για την διευκόλυνση των επιδιώξεων των ΕΛΠΕ.

Περισσότερα: http://thriasiosos.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP