Ζωοφιλική Ομάδα Εθελοντών Σαλαμίνας

>> Πέμπτη, 4 Ιουνίου 2009

Με μεγάλη ικανοποίηση σας πληροφορούμε, πως και οι δύο δήμοι του νησιού έχουν γίνει μέλη του ΔΙ.ΚΕ.ΠΑΖ εδώ και περίπου ένα μήνα. Συγχαίρουμε τους δύο Δημάρχους γι’ αυτήν την απόφαση , έστω κι αν έγινε μετά από πολύχρονες προσπάθειες της Ομάδας μας ( συναντήσεις και με τους δύο δημάρχους, επιστολές και υπομνήματα).

Η ομάδα μας συμμετέχει σε όλη αυτή την δραστηριότητα παρακολουθώντας από κοντά όλες τις διαδικασίες. Ακόμα έχει αναλάβει και πάλι το δύσκολο έργο της περισυλλογής των αδέσποτων ζώων και κάθε Δευτέρα παραδίδει στους υπεύθυνους του Διαδημοτικού κέντρου περίθαλψης αδέσποτων ζώων περίπου 6 ζώα για στείρωση και για ιατρική περίθαλψη.

Επειδή το έργο της περισυλλογής είναι πολύ δύσκολο, πολλές φορές αναγκαζόμαστε να περιμένουμε ώρες για να πιάσουμε ένα ζώο, χρησιμοποιώντας παγίδες και άλλα μέσα, θα θέλαμε από όλους σας συμπαράσταση και βοήθεια.


Πρώτον να μας ενημερώνετε , είτε με απευθείας επικοινωνία ή μέσω του δήμου για την ύπαρξη θηλυκών ζώων στις γειτονιές σας και μετά να μας βοηθάτε να πλησιάσουμε και να πιάσουμε ζώα που εσείς τα ταΐζετε και τα γνωρίζετε. Τα ζώα στειρώνονται ( το πρόγραμμα αφορά μόνο σκύλους) εμβολιάζονται , αποπαρασιτώνονται και επανατοποθετούνται στους χώρους από όπου περισυλλέγησαν.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί μας.

Τηλ. 2104657639, 2104662936.

http://salamina-press.blogspot.com/

Δημοσίευση σχολίου

  © Blogger template Simple n' Sweet by Ourblogtemplates.com 2009

Back to TOP